17 Haziran 2017 Cumartesi

17 Haziran - 3 Temmuz 2017 CarrefourSA World Kampanyası

Yapı Kredi World ile 17 Haziran - 3 Temmuz 2017 tarihleri arasında CarrefourSA Mağazaları’ndan farklı günlerde yapılacak 3 adet 75 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 25 TL değerinde Worldpuan hediye edilecektir. Kampanyaya altın ve içki satışları dahil değildir. Her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir. Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir. Aynı gün içerisinde yapılan alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahildir.
Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları, Yapı Kredi banka kartları, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard’lar dahildir. Kampanyaya taksitli işlemler, iade işlemler, Worldpuan ile yapılan alışverişler, World Business ve ticari banka kartları dahil değildir. Kampanyadan kazanılan puanlar 13 Temmuz 2017 tarihinde kartlara yüklenecek olup, puanların son kullanım tarihi 24 Temmuz 2017’dir. Yapı Kredi Worldcard ve banka kartı sahiplerinin kampanya katılımı için CARREFOURSA yazıp bir boşluk bırakıp, kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için CARREFOURSA yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AL yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde (00******) müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndermesi gerekmektedir. Vakıfbank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için CARREFOURSA yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, kart numarasının son 6 hanesini SMS ile 6635’e gönderilmesi gerekmektedir. Kampanyaya tüm Turk Telekom mobil (Avea), Turkcell ve Vodafone hatlarıyla katılım yapılabilir ve katılım, her GSM operatörünün kendi standart tarifesi üzerinden 1 SMS bedeli olarak ücretlendirilir. Katılım bedeli (KDV,ÖIV dahil) Avea ve Turkcell için 0.65 TL, Vodafone için 0.415 TL olarak ücretlendirilir.

Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder