19 Haziran 2017 Pazartesi

Axess İle HOPİ'de Mobil Ödemede %5 Toplam 30 CHİP PARA

Kampanya 6 Haziran-30 Haziran 2017 tarihleri arasında geçerlidir.

Hopi üzerinden Masterpass cüzdan uygulaması ile yapılacak mobil ödemelerde Axess’e özel tüm alışverişlerde %5 chip-para, toplamda en fazla 30 TL chip-para kazanılacaktır.

Müşterilerin kampanyadan yararlanabilmesi için öncelikle Hopi uygulaması içerisindeki Masterpass cüzdan uygulamasına Axess’in eklenmesi ve ödemenin Axess ile yapılması gerekmektedir.


Kampanya Boyner/YKM, Beymen, Beymen Club, Network, Divarese, Que, Beymen Business, Altınyıldız Classics ve Wepublic mağazalarında geçerlidir. Mobil ödeme entegrasyonu olmayan bayilere ait mağazalar ve online alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya tek seferde yapılan tek çekim ve taksitli işlemlerde geçerlidir. Kampanya müşteri bazındadır, bir müşteri kampanyadan 1 kez faydalanabilir ve en fazla 30 TL chip-para kazanabilecektir.

Kazanılan chip-paralar aynı gün karta yansıyacaktır. Kazanılacak chip-para geçerlilik tarihi 16 Temmuz 2017’dir ve Boyner/YKM, Beymen, Beymen Club, Network, Divarese, Que, Beymen Business, Altınyıldız Classics ve Wepublic mağazalarında kullanılabilecektir. Kullanılmayan chip-paralar 17 Temmuz 2017 tarihinde geri alınacaktır.

Axess, Wings, Free, Neo kartı olup Hopi üzerinden mobil ödeme yapanlar kampanyadan faydalanabilir.

Bank O’Card Axess ve Ticari kartlar chip-para kampanyasına dahil değildir.

Son kullanma tarihi  03/27 ve sonrası olan kredi kartları mobil ödeme için Hopi’ye tanımlanamamaktadır.

Hopi uygulama indirimi-kullanımlarında iletişim ücreti dahil tüm bedeller ilgili anlaşmalarına göre kullanıcılara aittir.

Hopi ve Akbank T.A.Ş kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder