1 Haziran 2017 Perşembe

Babalar Günü'ne Özel 30 TL’ye Varan MaxiPuan! 3X100

Babalar Günü ‘ne özel 1-18 Haziran 2017 tarihleri arasında  giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik, optik ,saat sektörlerinde faaliyet gösteren Maximum üye işyerlerinden veya seçili elektronik market  ve  e-ticaret firmalarından  Maximum Kart’ınızla tek seferde yapacağınız, peşin yada taksitli, 100 TL ve üzeri ilk  alışverişinize 5 TL , ikinci alışverişinize 10 TL , üçüncü alışverişinize 15 TL olmak üzere toplamda 30 TL MaxiPuan!




Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Katılmak için: 3 farklı şekilde katılım sağlayabilirsiniz.

• Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir
• SMS göndererek kampanyaya katılmak için BABA yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numarasından, İş Bankası kart sahipleri 4402'ye, Ziraat Maximum Kart sahipleri 4757'ye SMS göndermelidir. Gönderilecek SMS’ler, GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.
• Hemen bu sayfadan katılmak için “Katıl” butonundan açılan formu doldurup “Gönder”e tıklayabilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli), Ziraat Maximum Kartlar.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan
alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Kampanya kapsamında Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dahil iken aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyaya dahil sayılacaktır. Online ödeme şirketleri aracılığı ile gerçekleştireceğiniz işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. E-ticaret sitelerinde yapılan alışverişlerde , Mücevher, Takı  (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorileri), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet araç satışları) ve kategorilerinden gerçekleştirilecek işlemler ve kontör alışverişleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız kampanya bitiminden sonra 30 Haziran 2017 tarihine kadar en son kullandığınız  kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 9 Temmuz 2017 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya , kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 30 TL MaxiPuan kazanabilir.

* Kampanya kapsamında yer alan sektörlere ek olarak İş Kültür Yayınları, Remzi Kitap Evi, Nezih Kitap Evi ve D&R mağazaları kampanya kapsamındadır.

 
Kampanyaya dahil elektronik market ve e-ticaret siteleri
Hepsiburada
Evmanya
sahibinden.com
n11
gittigidiyor
kronotrop.com.tr
Bimeks
Teknosa
Mediamarkt
Vatan Bilgisayar
Apple Store
Bilkom
mizu.com
trendyol.com
1V1Y.com
Morphipo
Misspera
Zizigo
Markafoni
lidyana.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder