24 Haziran 2017 Cumartesi

Bankamatik Kartı ile Giyim ve Kozmetikte 25TL MaxiPuan! 2x75

Başlangıç Tarihi 21.06.2017
Bitiş Tarihi 30.06.2017
Maximum Mobil’e özel, Bankamatik Kartı’nız ile Maximum anlaşmalı giyim, kozmetik, optik, oyuncak ve kırtasiye sektöründe yer alan işyerlerinden 21– 30 Haziran 2017  tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 75 TL ve üzeri 2. alışverişinize 25 TL MaxiPuan!


Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Katılmak için:


• Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirmek için: maximum.com.tr/indir

Unutmayın, 25 TL MaxiPuan sadece Maximum Mobil’den katılımlarda geçerlidir.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Bankamatik Kartları

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler, Ticari Bankamatik Kartı ve MaxiPara Kart ile yapılan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız kampanya bitiminden itibaren 7 işgünü          (7 TEMMUZ)  içerisinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 21 Temmuz 2017 (bu tarih dâhil)’dir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir. Kampanya Maximum üyesi, giyim, kozmetik, optik, oyuncak ve kırtasiye sektörlerinden farklı günde ve tek seferde yapılacak 75 TL ve üzeri alışverişleri kapsamaktadır. Kampanyaya sadece Maximum Mobil’den katılınabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder