5 Haziran 2017 Pazartesi

iNİNALDEN Babanı Mutlu Et Diye GittiGidiyor’da 15 TL Hediye!

Kampanya süresi boyunca ininal kartlarınız ‘Gittigidiyor.com ininal mağazası’nda %50 indirimli!
Kampanya Süresi: Kampanya 18 Haziran 23:59’a kadar devam edecek, sen yine de acele et fırsatı kaçırma!
Kampanya Koşulları
2 Haziran 2017 tarihi saat 00.00’dan 18 Haziran tarihi saat 23.59’a kadar gittigidiyor.com’dan tek seferde yapacağın 75 TL ve üzeri alışverişlerde 15 TL geri ödeme fırsatı var.
Tüm kategorilerde bu kampanyadan yararlanabilirsin.
Kampanyaya katılmak için ininal kartını kişiselleştirmeyi unutma, zaten kişiselleştirdiysen hemen katılabilirsin.

15 TL geri ödemeni, kampanya koşullarına uygun olarak katıldıysan, kampanya bittikten bir hafta sonra kartına yükleyeceğiz.
Kampanyaya sadece 1 kez katılabilirsin, diğer kampanyalar için bizi takip etmeyi bırakma.
Geri ödeme kazanmak için kampanyaya katılan ilk 1.000 kişi arasına girmek gerekir, o yüzden acele et!
Kişiselleştirilmiş fiziki ininal kart veya sanal ininal kart’ın varsa kampanyaya katılabilirsin.
Siparişini iade veya iptal edersen ya da satıcı tarafından reddedilirsen ne yazık ki 15 TL geri ödemeni alamayacaksın.
Bu kampanyayı GittiGidiyor’un anında indirim kampanyaları ile birlikte kullanılabilirsin. İninal geri ödemesinden yararlanman için tek şart ödeme tutarının 75 TL olması.
Eğer kampanyaya katılırsan, kampanyanın işleyişini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fiillerde bulunamayacağını kabul, beyan ve taahhüt etmiş olursun. Yapmayacağını biliyoruz ama kampanyada kötü niyetle ve hile yaptığını tespit edersek, GittiGidiyor, kampanyaya ilişkin hakları iptal etme veya yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar.
Elimizde olmayan nedenlerle, yani yürürlükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanya devam etmezse ne yazık ki katılımın hükümsüz sayılacaktır.
Kampanyaya katılırsan, GittiGidiyor’un kampanya kapsamında olsa dahi aracı hizmet sağlayıcı — yer sağlayıcı olduğunu ve kullanıcı tarafından sağlanan ürünlere ilişkin GittiGidiyor’un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul etmiş olursun.
Katılım koşullarını takipte kal çünkü GittiGidiyor ve ininal her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder