17 Haziran 2017 Cumartesi

pasabahcemagazalari.com’da 100 TL ve üzerine 15 TL MaxiPuan!

Kampanya Tarihleri
01.06.2017 - 30.06.2017
Haziran ayında  www.pasabahcemagazalari.com’dan tek seferde yapacağınız 100 TL ve üzeri ilk alışverişinizde 15 TL MaxiPuan!
Kampanya katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.


Katılmak için: Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli)

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız kampanya bitiminden sonra 13 Temmuz 2017 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 22 Temmuz 2017 (bu tarih dâhil)’dir. Kampanya dönemi içinde birden çok alışveriş yapıldığı durumda, puanlar kampanya koşullarını sağlayan en son alışverişin yapıldığı karta yüklenecektir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar yalnızca Maximiles ile, Bankamatik Kartı’na yüklenen puanlar yalnızca Bankamatik Kartı ile kullanılabilecektir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 15 TL MaxiPuan kazanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder