17 Haziran 2017 Cumartesi

Troy, Babalarımıza Uğur Getirsin! -n11 Kampanyası

Kampanya Koşulları:

15-18 Haziran 2017 tarihleri arasında n11.com üzerinden Troy kartlarıyla tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerden 30 TL kupon kazanılacaktır.
Alışveriş sonrası kupon kodunu kazanmak için Hesabım>Siparişlerim sayfasından “Alışverişi Tamamla” butonuna tıklayarak alışverişi tamamlamak gerekir.

30 TL kupon kodu 4 Temmuz 2017 günü içerisinde n11.com hesabına yüklenecektir. Kupon kodları 31 Ağustos 2017 tarihine kadar kullanılabilir.
30 TL kuponun herhangi bir alt limiti yoktur.
Kampanya ilk 1000 kullanıcı/kart ile sınırlıdır.
Kuponlar, n11.com’da yer alan diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.
Kazanılan kuponlar; Altın&Gümüş, Vodafone TL Yükleme, Avea TL yükleme, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorileri hariç tüm kategorilerde geçerlidir.
Aynı üyenin birden fazla hesap açtığı tespit edildiğinde diğer hesaplarıyla yaptığı alışverişlerde hak kazansa bile kupon yüklemesi yapılmayacaktır.
Alıcı, kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa kupon alıcının hesabına tekrar yüklenir. Alıcı, kupon kullandığı alışverişinde kısmi iptal veya iade yaptığı durumlarda kupon hesabına tekrar yüklenmez.
Mağaza; alıcının kupon kullandığı alışverişin tamamını veya bir kısmını iptal ettiğinde, iptal edilen ürün/ürünlerde kullanılan indirim tutarı kadar kupon alıcının hesabına geri yüklenir. Geri yüklenen kuponun kullanımı için gerekli minimum sepet tutarı, orijinal kuponun kullanımı için kampanya koşullarında belirtilen minimum sepet tutarındaki oranla aynıdır. Ayrıca geri yüklenen kuponun kalan kullanım süresi, alıcının alışveriş yaptığı tarih ile kupon son kullanım tarihi arasındaki süre kadar olacaktır.
Kampanya kapsamında n11.com üyesi olarak yapılan alışverişlerden kupon kazanılır. Misafir girişiyle yapılan alışverişleri tamamlamadan önce, kupon kazanım bilgilendirme e-maili üzerinden üye olunduğunda kupon kazanma hakkı elde edilir.
n11.com ve Troy, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder