7 Temmuz 2017 Cuma

Uçak Bileti Alımınıza Maximum Mobil’den 25TL MaxiPuan!

7 - 24 Temmuz 2017 tarihleri arasında Maximum özellikli Kredi Kart'ınız ile tek seferde 500TL ve üzeri uçak bileti harcaması yapın, Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, 25TL MaxiPuan kazanın!

Katılmak için:



• Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: www.maximum.com.tr/indir

Kampanyaya dâhil olan kartlar: Kampanyadan yalnızca İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, MercedesCard ve Ek Kartlar dahil) ile faydalanılabilir.

Kampanyaya dâhil olan işlemler: Kampanyaya dahil kredi kartları ile yapılacak 500 TL ve üzeri peşin ya da taksitli uçak bileti alışverişi yapılması gerekmektedir. Seyahat acenteleri tarafından satışı yapılan ve uçak biletini de içeren tatil paketleri ya da diğer tamamlayıcı ulaşım hizmetleri alışverişleri(uçak bileti + araba kiralama, shuttle hizmeti vb) kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Kampanyaya Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Bankamatik Kartları, Ön Ödemeli Kart, Şirket Kredi Kartı, Bayi Kart ve Vadematik kartlar ile yapılan işlemler dahil edilmeyecektir. MaxiMil ve MaxiPuan kullanımı işlemleri ile alınacak uçak biletleri kampanyaya dahil değildir.

Ödül kullanımı: 25TL MaxiPuan, 31 Temmuz tarihine kadar kampanya kapsamında kullanılan kredi kartına yüklenecek ve SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve azami 25TL MaxiPuan kazanabilir. İlave MaxiPuanların son kullanma tarihi 11.08.2017’dir. Kampanya kapsamında yüklenen ilave MaxiPuanlar MaxiMil’e çevrilemez, avans MaxiMil kapatmada kullanılamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder