8 Temmuz 2017 Cumartesi

VakıfBank Worldcard'dan 40 TL Worldpuan! 5x100

VakıfBank Worldcard ile 8–31 Temmuz 2017 tarihleri arasında gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, optik, saat sektörlerinde yapacağınız alışverişler için geçerlidir.
Kampanya kapsamında tek seferde yapacağınız ilk 100 TL ve üzeri alışverişten sonra tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üzeri alışverişinize 10 TL, toplam 40 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 40 TL Worldpuan kazanabilir.
Kampanyaya ticari kartlar, Bankomat kartlar, nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir. Sanal kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
Kampanyaya katılmak için KAMPANYA yazıp bir boşluk bırakarak asıl kredi kartı numarasının son 6 hanesinin 6635’e gönderilmesi gerekmektedir.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 11 Ağustos 2017 tarihine kadar, kampanya kapsamında son alışveriş yapılan bireysel ve kullanıma açık kredi kartına yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanma tarihi 20 Ağustos 2017’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Ağustos 2017 tarihinde geri alınacaktır.
Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder