1 Eylül 2017 Cuma

e-hamal.com'da 20 TL Worldpuan! Üstelik 1 litre Naturel Birinci Ayvalık Zeytinyağı+kargo bedava!

Yapı Kredi Cüzdan'a özel e-hamal.com'dan yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişlere 15 TL, Yapı Kredi Cüzdan katılımıyla toplam 20 TL Worldpuan hediye! Üstelik 1 litre Naturel Birinci Ayvalık Zeytinyağı+kargo bedava!

Kampanya Koşulları
1-30 Eylül 2017 tarihleri arasında e-hamal.com’dan tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlere 15 TL, Yapı kredi cüzdan katılımıyla toplam 20 TL worldpuan hediye edilecektir ve 1lt Naturel Birinci Ayvalık Zeytinyağı+kargo bedava gönderilecektir.


Kampanya kart bazında değil müşteri bazında olacaktır. Kampanya kapsamında Yapı Kredi cüzdan katılımıyla kazanılacak en fazla puan tutarı 20 TL olacaktır. Müşteriler kampanya süresi boyunca 150 TL ve üzeri her alışverişte hediye ürün ve kargo bedavadan dilediği kadar faydalanabilecektir. Kazanılan Worldpuan'lar 6 Ekim 2017 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 17 Ekim 2017’dır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 18 Ekim 2017 tarihinde geri alınacaktır.

Yapı Kredi Cüzdan kapsamında kazanılacak ek 5 TL puanlar 13 Ekim 2017 tarihinde yüklenecek ve kullanılmayan puanlar 25 Ekim 2017 tarihinde geri alınacaktır. Business kartlar ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Banka kartları ile yapılan alışverişler de kampanya kapsamında değerlendirilecektir. Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte Albaraka, Anadolubank, TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar dahil olup, Yapı Kredi Cüzdan ile kazanılacak ek 5 TL puandan yararlanamazlar. Yapı Kredi ve e-hamal.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder