25 Ekim 2017 Çarşamba

CardFinans'a özel ebebek'te 20 TL ParaPuan ve 6 taksit fırsatı!

CardFinans bireysel kredi kartınız veya Artı Paket’e dahil Fix Card’ınızla QNB Finansbank POS’larından  ebebek mağazaları veya ebebek.com’da 23 Ekim-19 Kasım arasında  belirli ürünler hariç* tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri ilk alışverişinize 20 TL değerinde 21 Kasım-31 Aralık arasında geçerli ParaPuan fırsatı!  Üstelik  kampanya kapsamında yapacağınız alışverişlerde 6 taksit ile!

Taksit kampanyası kapsamında, 19.11.2017’ye kadar CardFinans bireysel kredi kartları veya Artı Paket’e dahil Fix Card ile QNB Finansbank POS’larından yapılacak kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde 2 taksit üzerine, kart hamilinin isteği doğrultusunda artı 4 taksit uygulanacaktır.

Pre ve 1 numara mamalar kampanyaya dahil değildir.
Kampanyadan bir kişi bir kere ve en fazla 20 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.
Ticari kartlar, Banka kartları, Artı Paket’e dahil olmayan Fix Card’lar ile yapılan alışverişler, sanal kartlar, ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Kazanılan ParaPuan’lar ebebek.com veya online işlem yapılan/sanal POS kullanan üye işyerlerinde geçerli değildir.
Kazanılan ParaPuan harcama yapılan karta 21 Kasım 2017’de yüklenecek, 31 Aralık 2017’ye kadar QNB Finansbank üye işyerlerinde geçerli olacaktır. Kullanılmayan ParaPuan1 Ocak 2018’de geri alınacaktır. Ek kartlar ile yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan asıl karta yüklenecektir.
Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.
Ürün iadesinde, iade sonrası kalan tutara karşılık gelen  ParaPuan düşülecek ve kalan ParaPuan tutarı geri alınacak, tutarın 150 TL’nin altına düştüğü durumda ise yüklenen ParaPuanın tamamı geri alınacaktır. ParaPuan’lar harcanmış ise, ilgili tutar ParaPuanyüklenen karta TL borcu olarak yansıtılacaktır.
Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir. İade için fatura ile mağazalara gidilmesi gerekmektedir.
Fix Card “Artı Paket”  ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay Fix Card'ınızdan tahsil edilir. Fix Card Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi için 08502220900’u  arayabilirsiniz.
Üye marka kampanya içeriğinde meydana gelebilecek değişikliklerin QNB Finansbank internet sitelerine yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.
ebebek ’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi ebebek’ten alınabilir. QNB Finansbank’ın kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Kampanya kapsamında ebebek’ten satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler ebebek ’in (216) 325 11 11 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder