2 Ekim 2017 Pazartesi

GarantiOne Paracard Bonus'la Kuruşları Ödeme!

Detay:

Kampanya en az 5 TL, en fazla 35 TL tutarında olan alışveriş işlemleri için geçerlidir. Kampanya müşteri bazındadır, indirim kazanımı aylık en fazla 10 TL'dir.
Kuruş iadeleri yapılırken müşteri bazında toplam tutara bakılmaktadır. Bu nedenle müşterinin tüm Paracard’larından kazanabileceği maksimum kuruş tutarı 1 ayda 10 TL’yi geçemez.
Örneğin 25,44 TL tutarında bir işlem yapılması durumunda hesaba 0,44 kuruş; 15,99 TL tutarında bir işlem yapılması durumunda hesaba 0,99 kuruş iade edilecektir; 35 TL üzeri tutarlar örneğin 35,02 TL kampanyaya dahil değildir.

GarantiOne Paracard Bonus’la yapılan alışverişlerde kuruşlu tutar ile ilgili işlemin gerçekleştirildiği ayı takiben kartın bağlı olduğu hesaba iade edilecektir.
İndirim yansıtma anında kartın ve karta bağlı hesabın açık olması gerekmektedir.
GarantiOne Paracard Bonus ile kampanyadan yararlanabilmek için GarantiOne uygulaması içinden Kuruşları Ödemeyin kampanyasındaki KATIL butonuna tıklanmalıdır. Bu kartla yapılan harcamalardan iade kazanmaya devam etmek için her ay katılımın GarantiOne uygulaması üzerinden yenilenmesi gerekmektedir.
GarantiOne üzerinden kampanyaya katılan müşterilerimiz, kampanyadan yalnızca GarantiOne Paracard Bonus ile yapacağı alışverişlerde yararlanabilirler. Paracard Bonus ve Paracard Bonus Trink ile yapılacak alışverişlerde kampanyadan yararlanılabilmesi için KURUSYOK yazılarak 3340'a SMS atılmalı ya da BonusFlaş'tan "HEMEN KATIL"a tıklanmalıdır. Bonus Genç Paracard ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanya katılım SMS'lerinin Garanti Bankası sisteminde kayıtlı bulunan cep telefonlarından gönderilmesi gerekmektedir. Bu fırsattan yararlanmak bir kez SMS gönderilmesi yeterlidir.
Alışveriş yapılan işyeri ve sektör ile ilgili herhangi bir kısıtlama yoktur.
Bir gün içerisinde aynı işyerinde yapılan 35TL altı ilk küsuratlı alışveriş işleme alınacaktır.
Kampanyaya Bonus kullanımları ve ATM'den yapılan nakit çekim işlemleri dahil değildir. İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
Kampanyadan yararlanmak için yapılan işlemlerin Garanti Bankası POS’larından geçirilmesi gereklidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder