2 Ekim 2017 Pazartesi

Otomatik Fatura Talimatınıza 2500 TL’ye Varan Mil!

Nasıl Kazanırım
1-31 Ekim 2017 tarihleri arasında verilecek her yeni otomatik fatura talimatı için 500 mil kazanılacaktır.

Katılmak İçin
Kampanyaya katılmak için 31 Ekim 2017 23:59'a kadar Otomatik fatura talimatınızı tanımlatmadan önce FATURA yazıp 3340’a göndermeniz ve Garanti Bankası sisteminde kayıtlı bulunan kredi kartınızdan Otomatik fatura talimatı vermeniz gerekmektedir.

Başlangıç - Bitiş Tarihleri
01.10.2017 - 31.10.2017


Kampanya Detayları

1-31 Ekim 2017 tarihleri arasında verilecek her yeni otomatik fatura talimatı için 500 mil kazanılacaktır.
Her müşteri kampanyadan en fazla 2500 mil kazanabilir.
Otomatik fatura talimatı kampanyası müşteri bazındadır.
Kampanyaya Bonus, Money Bonus, Flexi, American Express Card ve Miles&Smiles kredi kartlarınızla verilecek otomatik fatura ödeme talimatları dahildir.
Kampanya, yeni tanımlayacağınız faturanız için geçerlidir.
Kampanya kapsamında kazanılan miller, 6 Kasım 2017'de kullanılabilir ve açık statüdeki Miles&Smiles kredi kartınıza yüklenecektir.
1'den fazla karttan otomatik fatura talimatı verilmesi durumunda en çok ve en son talimatın verildiği karta ödül yüklemesi yapılacaktır.
Kampanya süresi içerisinde iptal edilip tekrar kredi kartına bağlanan faturalar kampanyaya dahil değildir.
Kampanya süresi içerisinde, hesaptan verilen fatura talimatı iptal edilip kredi kartına bağlanan faturalar kampanyaya dahil değildir.
Elektrik, su, doğalgaz, telefon, cep telefonu, internet, ADSL, Kablo TV, Dijital TV, vb. tüm faturalarınız için Garanti Bankası Şubeleri, Garanti Internet Şubesi, Paramatikler, 444 0 333 Alo Garanti kanallarıyla otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.
Garanti Bankası kredi kartlarınız ile Turkcell, Vodafone, GSM TL Yükleme, Tellcom-Superonline, Biri ADSL, KKTC Turkcell, Vodafone Net kurumları dışındaki kurumlardan gerçekleşecek elektrik, su, doğalgaz, telefon operatörü vb otomatik fatura ödeme talimatları için ücret yerine ödemenin gerçekleştiği tarihten itibaren fatura tutarı üzerinden aylık %1,84 faiz (KKDF ve BSMV hariç) uygulanacaktır.
Garanti Bankası istediği zaman bu kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.
Mil Yüklenme Tarihi: 6 Kasım 2017

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder