25 Kasım 2017 Cumartesi

Bu haftasonu alışveriş keyfini Axessleyin! 24-25-26 Kasım 2017

24-25-26 Kasım’da yapacağınız 100 TL ve üzeri her giyim, kozmetik, optik, saat, ayakkabı ve aksesuar harcamanıza %10, toplamda 50 TL indirim!

Kampanyadan faydalanmak için KEYİF yazıp 4566’ya SMS gönderilmesi gerekmektedir veya Axess Mobil üzerinden "Hemen Katıl" butonuna tıklanmalıdır.

Kampanya detayları:


Kampanya 24-26 Kasım 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya kapsamında giyim, kozmetik, optik, saat, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinizde, Axess üye işyeri olsun olmasın, tek seferde yapacağınız 100 TL ve üzeri her harcamaya %10, toplam 50 TL indirim kazanabilirsiniz.
Kampanyaya dahil olduktan sonra kazanabileceğiniz toplam indirim 50 TL ile sınırlıdır.
Kampanyaya Axess, Wings ve Free dahildir.
Kampanyaya katılan kartların ek kartları da kampanyaya dahildir.
Neo banka kartı, ticari kartlar ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir.
Kazanılan indirimler ekstrenize yansıtılacaktır.
Aynı gün içerisinde aynı işyerinden yapacağınız 100 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahildir.
İptal ve iade edilen işlemlerde verilen indirim de iptal edilecektir.
Nakit çekim işlemleri, SGK, anlık veya otomatik fatura ödemeleri, sigorta ödemeleri, EFT, havale, düzenli ödemeler ve yurtdışında yapılan tüm alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya sadece yurtiçi alışveriş işlemleri dahildir.
Kampanyadan faydalanmak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Akbank sistemine kayıtlı ve harcama yapılacak kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından ödeme yapmadan önce bir kez KEYİF yazıp 4566’ya SMS göndermesi veya Axess Mobil üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklaması gerekmektedir. Kampanya katılımı, SMS ile katılımlarda belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından kayıt oldunuz bilgisinin verilmesinden sonra, Axess Mobil’den yapılan katılımlarda ise kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra sağlanır.
Katılım için gönderilen SMS’ler; KDV ve ÖİV dahil olmak üzere; Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom aboneleri için 0,65TL olarak ücretlendirilir. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar.
Kayıt olduktan sonra yapılacak 100 TL ve üzeri her giyim, kozmetik, optik, saat, ayakkabı ve aksesuar harcamanıza %10, toplamda 50 TL indirim kazanılabilir.
Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder