25 Kasım 2017 Cumartesi

EBebek’te 25 TL MaxiPuan Ayrıcalığı! ​20 Kasım - 10 Aralık 2017

20 Kasım - 10 Aralık 2017 tarihleri arasında ebebek mağazaları ve www.e-bebek.com’dan tek seferde gerçekleştireceğiniz peşin veya taksitli 150 TL ve üzeri ilk alışverişinize, Maximum Mobil’e özel 25 TL MaxiPuan!

Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.


Katılmak için:  Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli) Kampanyaya dahil kartlardan en az birine sahipseniz Maximum Mobil uygulamamız üzerinden kampanyaya katilim yapabilirsiniz. Kampanya kapsamında puan kazanabilmeniz, harcamalarinizi kampanyaya dahil kartınız/kartlarınızla ödeme yapmanız halinde mümkündür.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Pre ve 1 numaralı mamalar kampanyaya dahil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız kampanya bitiminden sonra 19 Aralık 2017 tarihinde  en son kullandığınız  kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 28 Aralık 2017 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya , kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 25 TL MaxiPuan kazanabilir.

Ek Koşullar: İş Bankası ve ebebek  kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir. Kampanya diğer çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder