2 Kasım 2017 Perşembe

HD İskender'de 10 TL Worldpuan!

Yapı Kredi Cüzdan'a özel HD İskender'den 1-30 Kasım 2017 tarihleri arasında 50 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 10 TL değerinde Worldpuan hediye!

Yapı Kredi Cüzdan’a özel HD İskender’den 1-30 Kasım 2017 tarihleri arasında 50 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 10 TL değerinde Worldpuan hediye edilecektir. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında geçerlidir.
Kampanya sadece World üye işyeri olan HD Restoranları’nda geçerlidir. Kampanyaya tüm bireysel Yapı Kredi kredi kartları dahildir. Kampanyaya banka kartları ile yapılan alışverişler, Worldpuan ile yapılan alışverişler ve ticari kartlar ile yapılan alışverişler dahil değildir. Kampanyada kazanılan puanlar 14 Aralık 2017 tarihinde kartlara yüklenecek olup, puanların son kullanım 25 Aralık 2017’dir. Yapı Kredi Cüzdan üzerinden katılımlarda yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile yapılan alışverişler geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kez, toplamda en fazla 10 TL puan kazanabilir. Kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonununa Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Uygulama içerisinde yer alan BANA ÖZEL alanından “Kampanyaya Katıl” butonuna basılmalıdır. Detay bilgi için Worldcard.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder