2 Kasım 2017 Perşembe

mavi.com'dan CEPTETEBlilere 40 TL İndirim

Hemen CEPTETEB İnternet Şubesi'nden kampanya kodunuzu alıp, mavi.com adresinden alışveriş yapın, 200 TL harcamanıza anında 40 TL İndirim kazanın!
Kampanya Detayları:
Kampanya, 23.10.2017 – 19.11.2017 tarihleri arasında mavi.com üzerinden yapacağınız 200 TL üzeri indirimsiz yeni sezon alışverişlerinde 40 TL indirim olacak şekilde geçerlidir.
Kampanya outlet ürünlerinde ve Mavi Mağazalarında geçerli değildir.

CEPTETEB İnternet Şubesi veya mobil uygulama kampanyalar menüsünde yer alan Mavi Jeans kampanya sayfasından indirim kodunuzu alabilirsiniz.
Mavi.com'da Checkout sayfası "Ödeme Bilgileri" adımında "Hediye Çeki Kullan" altındaki kutucuğa kampanya kodunuzu girip "Kullan" butonuna basarak indirimden yararlanabilirsiniz.
Sepetiniz şifreyi kullanmak için gerekli olan koşulları sağlıyorsa, 40 TL tutarı ödemeniz gereken tutardan otomatik olarak düşecektir.
Kampanya Outlet ürünlerde ve indirimli sezon ürünlerinde geçerli olmayacaktır.
Kampanya indirim kodu, tek kullanımlıktır.
Kampanya kodu ile satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda; kupon kodu ile sağlanan indirim tutarı, iade edilen ürünün fiyatından düşülür ve kalan miktar müşteriye iade edilir.
Kampanya kodları para ile satılamaz, başka bir kampanya veya kampanya kodu ile birleştirilemez.
Kampanya kodu ile yaşanabilecek herhangi bir sorun halinde Mavi müşteri hizmetlerine 0850 288 62 84 numaralı telefondan veya bilgi@mavi.com aracılığıyla ulaşılabilir.
TEB ve mavi.com kampanya şartlarını değiştirme hakkına sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder