2 Kasım 2017 Perşembe

Maximum Mobil’e özel IKEA alışverişinize 50 TL MaxiPuan!

IKEA mağazalarında Maximum Mobil’e özel 1.000 TL ve üzeri alışverişe IKEA’da kullanılmak üzere 50 TL MaxiPuan!

1-30 Kasım tarihinde tek seferde yapacağınız 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişinizde IKEA’da kullanılmak üzere 50 TL MaxiPuan!

Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.


Katılmak için: Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli)

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket” Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler, www.IKEA.com.tr  üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 7 Aralık tarihinde yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 7 Ocak 2018 olup, kullanılmayan MaxiPuan’lar geri alınacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder