19 Kasım 2017 Pazar

Otomatik Fatura Ödeme Talimatınıza 100 TL’ye varan bonus!

KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ

15 Kasım – 15 Aralık 2017

BONUS GEÇERLİLİK TARİHİ

21 Aralık 2017

Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Bonus Platinum, Money Bonus ve Bonus American Express kartlarınızla 15 Kasım – 15 Aralık 2017 tarihlerinde BonusFlaş kanalıyla vereceğiniz her yeni otomatik ödeme talimatına 20 TL, toplamda 100 TL bonus kazanabilirsiniz.


15 Kasım 15 Aralık 2017 tarihleri arasında BonusFlaş üzerinden verilecek her otomatik fatura ödeme talimatı karşılığında 20 TL, toplamda 100 TL bonus kazanılacaktır.
Ödül kazanabilmek için otomatik fatura ödeme talimatlarının BonusFlaş kanalıyla verilmiş olması gerekmektedir.
Otomatik fatura talimatı kampanyası müşteri bazındadır. Kampanyada bir müşterinin vereceği tüm otomatik fatura ödeme talimatlarından kazanabileceği maksimum bonus tutarı 100 TL ile sınırlıdır.
Kampanya sadece yeni tanımlanacak faturalar için geçerlidir.
Kampanyaya Bonus, Bonus Platinum, Bonus Genç, Bonus American Express, Bonus Flexi, Flexi ve Money kartları ile verilecek otomatik fatura ödeme talimatları dahildir.
Kampanya kapsamında kazanılan bonuslar, 21 Aralık 2017'de en çok talimat verdiğiniz kartın kullanılabilir ve açık statüde olması halinde yüklenecektir. Birden fazla karttan aynı sayıda otomatik fatura talimatı verilmesi durumunda en son talimatın verildiği karta ödül yüklemesi yapılacaktır.
Kampanya süresi içerisinde, kredi kartında tanımlı olan otomatik ödeme talimatları iptal edilip, kredi kartına tekrar tanımlanırsa kampanyaya dahil değildir.
Kampanya süresi içerisinde, hesapta tanımlı olan otomatik ödeme talimatları iptal edilip, kredi kartına tanımlanırsa kampanyaya dahil değildir.
Kampanya kapsamında yüklenen bonusun geri alınmaması için 15.12.2018'e kadar kampanya süresinde tanımlanan fatura talimatı adedi kadar faturanın kredi kartınıza tanımlı olması ve ödemelerin kredi kartından yapılması gerekmektedir.. Aksi takdirde yüklenen bonus 21.12.2018 tarihinde geri alınacaktır.
Garanti Bankası kredi kartlarınız ile Turkcell, Vodafone, GSM TL Yükleme, Tellcom-Superonline, Biri ADSL, KKTC Turkcell, Vodafone Net kurumları dışındaki kurumlardan gerçekleşecek elektrik, su, doğalgaz, telefon operatörü ve benzeri otomatik fatura ödeme talimatları için ödemenin gerçekleştiği tarihten itibaren bir sonraki son ödeme tarihine kadar fatura tutarı üzerinden aylık %1,84 faiz (KKDF ve BSMV hariç) uygulanacaktır.
Garanti Bankası istediği zaman bu kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder