11 Kasım 2017 Cumartesi

PARAF-Parafly ile yukko.com’da 100TL’ye Varan ParafPara!

Kampanya 6-20 Kasım 2017 tarihleri arasında yukko.com’dan tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri işlemlerde 50 TL – 1000 TL ve üzeri işlemlerde 100 TL ParafPara verilecektir.
Ödül kazanımına ilişkin bilgi SMS’le bildirilecektir.

Kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecek, 3 Aralık 2017’ye kadar Paraf üye işyerlerinde kullanılabilecektir.
Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyadan ilk işlemi ile bir kez yararlanabilir ve en fazla 100 TL ParafPara kazanabilir.
3 Aralık 2017’ye kadar kullanılmayan ParafPara’lar 4 Aralık 2017 tarihinde geri alınacaktır.
HalkCard, sanal kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
Kampanya kapsamında yapılan işlemlerin iade ve iptal edilmesi durumunda, iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir.  İşlemin iadesi ile birlikte kampanya tutar kriterinin altına düşmesi durumunda verilen paraf para geri alınacaktır.
Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’lar başka karta transfer edilemez.
Parafly ile kazanılan ParafPara seyahat hattı hariç tüm Paraf üye işyerlerinde kullanılabilir. Kazanılan ParafParalar Avans Parafpara kullanımından kaynaklı eksi puan bakiyesini kapatmaz. Avans ParafPara kullanımı vb. nedenlerle kartın ParafPara bakiyesinin sıfırın altında olması, kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’ların kullanımını etkilemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder