2 Kasım 2017 Perşembe

PARAF-PARAFLY Kasım Erteleme Kampanyası

01-15 Kasım 2017 tarihleri arasında yurt içi tüm banka POS’larından tek seferde yapılacak 50 TL-30.000 TL arasındaki peşin işlemler ücretsiz ve faizsiz 1 ay ertelenecektir.
Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce ÖTELE yazıp 3404 ‘e SMS gönderilmesi gerekmektedir.
Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.

Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur.
Paraf, Parafly, sanal kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahildir.
Business kartlar, Halkcard ve ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve nakit avans işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Yasal mevzuat gereği kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışı kaynaklı harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerde erteleme yapılamaz.
Kampanyaya kira –eğitim - aidat ödemeleri, düzenli ödeme talimatları ve fatura ödemeleri dahil değildir.
POS’tan kaynaklanan sektör uyumsuzluğu ya da farklı sebeplerle kampanyadan yararlanamama durumunda sonradan manuel erteleme yapılamayacaktır.
Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder