14 Kasım 2017 Salı

world ile Mediamarkt'ta 100 TL puan!

Yapı Kredi World'e özel Mediamarkt.com.tr ve Mediamarkt mobil uygulaması üzerinden 10-19 Kasım 2017 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 75 TL, Yapı Kredi Cüzdan katılımıyla toplam 100 TL Worldpuan hediye!

Kampanya, 10-19 Kasım 2017 tarihleri arasında www.mediamarkt.com.tr ve mediamarkt mobil uygulama üzerinden Yapı Kredi Worldcard ile tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL, Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden yapıalcak katılımlarda toplam 100 TL worldpuan hediye edilecektir. Yapı Kredi Cüzdan üzerinden kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonununa Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir.
Uygulama içerisinde yer alan BANA ÖZEL alanından Kampanyaya Katıl butonuna basılmalıdır. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında geçerli olacaktır.Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Peşin ve taksitli alışverişlerinden kampanyaya uygun olarak ilk yapılan alışveriş üzerinden Worldpuan kazanacaktır. Kampanyaya sadece Yapı Kredi kredi kartları dahil olup, business kartlar ve debit kartlar ile yapılan işlemler kampanya kapsamı dışındadır. Kazanılan Worldpuan'lar 24 Kasım 2017 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 5 Aralık 2017'dir.Kullanılmayan worldpuan’lar 6 Aralık 2017 tarihinde geri alınacaktır. Kampanya sadece online alışverişler için geçerli olup, mediamarkt mağazaları kampanya kapsamı dışındadır. Kampanya kapsamında ürün ayırımı bulunmamaktadır. Kampanyaya sadece Yapı Kredi Worldcard’lar dahildir. Kampanya stoklarla sınırlı olup, Yapı Kredi ve Mediamarkt kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder