2 Kasım 2017 Perşembe

ZİRAAT MAXİMUM Şok Kampanyası

01 Kasım – 28 Kasım 2017 tarihleri arasında Şok Marketler'den Maximum Kart'la tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 30 TL ve üzeri 4. peşin alışverişe 15 TL MaxiPuan hediye!​​​​
Kampanya Koşulları:
Kampanyamız kapsamında, Maximum Kart’ınız ile Şok Marketler’deki Maximum özellikli POS cihazlarından 01 Kasım – 28 Kasım 2017 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 30 TL ve üzeri dördüncü peşin alışverişe 15 TL MaxiPuan hediye edilecektir.
Kampanyamız Maximum özellikli POS cihazlarından gerçekleştirilen 30 TL ve üzeri tutardaki peşin işlemlerde geçerlidir.

Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazındadır. Kampanyadan bir defa faydalanabilirsiniz.
Maximum Kart sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "MARKET" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4757'ye SMS göndermeleri gerekmektedir. Kampanyamıza ait detay sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonundan da istenen bilgiler girilerek katılım sağlanabilmektedir.
Aynı gün yapılacak alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyamız kapsamında değerlendirilecektir.
Kampanyamız kapsamında ilave MaxiPuan kazanılması için tüm alışverişlerin Maximum özellikli kredi kartları ile yapılması gerekmektedir.
İlave MaxiPuan’lar 06.12.2017 tarihinde yüklenecektir ve son kullanım tarihi 17 Aralık 2017’dır. Kullanılmayan MaxiPuan’lar 18 Aralık 2017 tarihinde geri alınacaktır.
Taksitli işlemler, Şirket Kredi Kartı, Ücretsiz Kredi Kartı ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyamız kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Bir müşterimiz en fazla 15 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
Kampanyamız kapsamında Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.
Alışveriş sonrası iptal veya iade edilen işlemler kampanyamız harcama hesaplamasına dahil edilmeyecektir.
Üye iş yerlerinde kampanyamız ile ilgili yapılacak hatalı bildirimlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir.
Kampanyaya katılmak için yurtiçinden gönderilecek olan SMS’ ler ücretsizdir.
Kampanyaya KKTC’ den katılmak isteyen müşterilerimiz 0 532 752 47 47’ ye SMS gönderebilirler. KKTC’ den kampanyaya katılmak için gönderilecek olan SMS’ ler operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder