14 Aralık 2017 Perşembe

Boyner.com.tr veya Boyner Mobil Uygulamasi'nda 30TL indirim

CardFinans bireysel kredi kartiniza ozel Boyner.com.tr'den veya Boyner Mobil Uygulamasi'nda 17 Aralik'a kadar yapacaginiz 300 TL uzeri ilk alisverisinize mevcut indirimlere ek 30TL indirim firsati, kozmetik haric 9'a varan taksit ile!

İndirim kampanyası kapsamında, 13-17 Aralık 2017 tarihleri arasında  http://www.boyner.com.tr/ 'den veya Boyner Mobil Uygulaması indirilerek, uygulama içerisinden tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri ilk alışverişte mevcut indirimlere ek 30 TL indirim fırsatı sunulacaktır.
İndirim, sadece QNB Finansbank bireysel kredi kartları veya Artı Paket’e dahil Fix Card’lar ile QNB Finansbank POS’larından yapılacak alışverişlerde geçerlidir.

Ticari kartlar, banka kartları, sanal kartlar ve ParaPuan kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
Kampanya sadece online işlemlerde geçerli olup, mağazalarda geçerli değildir.
Kampanyadan, bir müşteri bir kez yararlanabilir ve en fazla 30 TL indirim kazanabilecektir.
İptal edilen işlemlerde verilen indirim de iptal edilecektir.
Indirim alisveriş tarihinden sonra kesilecek ilk ekstreye yansıyacaktır.
Kampanya kapsamında, 31 Aralık 2017’ye kadar müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.
Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi on iki ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için; kuyumla ilgili harcamalarda dört ay, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında altı ay, havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık, konaklama, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda, sağlık ürünü alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde ve vergi ödemelerinde dokuz ay olarak uygulanır. Telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.
ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler indirim ve taksit kampanyalarına dahil değildir.
Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.
Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ve Finansbank A.Ş. kampanyayı değiştirme hakkını saklı tutar.
Boyner’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Kampanya kapsamında Boyner’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner’in 444 29 67 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder