1 Aralık 2017 Cuma

e-Hamal.com'da 25 TL Worldpuan!

Yapı Kredi Cüzdan'a özel e-Hamal.com'dan yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlere 25 TL Worldpuan hediye! Üstelik süpriz hediyeler + kargo bedava!

1-31 Aralık 2017 tarihleri arasında e-hamal.com’dan tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlere 15 TL, Yapı Kredi Cüzdan katılımıyla toplam 25 TL Worldpuan hediye edilecektir.
Sertifikalı e-Hamal 10’ lu organik yumurta ,sertifikalı e-Hamal organik Malatya Gün Kurusu Kayısı hediye edilecek olup, kargo ücreti alınmayacaktır. Kampanya kart bazında değil müşteri bazında olacaktır. Kampanya kapsamında Yapı Kredi Cüzdan katılımıyla kazanılacak en fazla puan tutarı 25 TL olacaktır. Müşteriler kampanya süresince 150 TL ve üzeri kampanya koşularını sağladığı her alışverişte hediye ürünler ve kargo bedava fırsatından faydalanabilecektir. Kazanılan Worldpuan'lar 5 Ocak 2018 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 16 Ocak 2018’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 17 Ocak 2018 tarihinde geri alınacaktır. Business kartlar, Banka Kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte Anadolubank, Albaraka, TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar dahil olup, Yapı Kredi Cüzdan ile kazanılacak ek 10 TL puandan yararlanamazlar. Yapı Kredi ve e-hamal.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder