1 Aralık 2017 Cuma

Gratis'te 15 TL Worldpuan!

Yapı Kredi Cüzdan'a özel 01 – 31 Aralık 2017 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 15 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Kampanya Koşulları
Yapı Kredi Cüzdan kampanyası kapsamında 1 - 31 Aralık 2017 tarihleri arasında Gratis mağazalarından tek seferde yapılacak peşin veya taksitli 100 TL ve üzeri işlemlerden 15 TL Worldpuan kazanılmaktadır. Puan kampanyasına yalnızca bireysel kredi kartı ile yapılan alışverişler için geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kez puan kazanabilir. Kampanyaya katılmak
için iPhone veya Android cep telefonununa Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki “Bana Özel” bölümünden "Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 5 Ocak 2018 tarihine kadar yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 17 Ocak 2018'dir Kullanılmayan puanlar 18 OCak 2018 tarihinde geri alınacaktır. Business kartlar, Banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.ve GRATİS tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder