30 Aralık 2017 Cumartesi

Teknosa'da 100 TL chip-para fırsatı! 30-31 Aralık 2017

Axess'e özel 30-31 Aralık 2017 tarihlerinde tüm Teknosa’lardan ve teknosa.com’dan yapılacak ilk 1.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 100 TL chip-para!

Kampanya detayları:


Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin; Axess Mobil’den HEMEN KATIL’ı tıklaması veya Akbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından bir kez “TEKNOSA“ yazıp 4566’ya SMS göndermesi gerekmektedir.
Kampanya katılımı, SMS ile katılımlarda belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından kayıt oldunuz bilgisinin verilmesinden sonra, Axess Mobil’den yapılan katılımlarda ise kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra sağlanır.
Kazanılan chip-paralar anında karta yüklenecek ve yüklendiği andan itibaren 8 Ocak 2018 tarihine kadar Teknosa mağazalarında ve www.teknosa.com’da kullanılabilecektir. Kullanılmayan chip-paralar 9 Ocak 2018 tarihinde silinecektir.
Mevcut chip-para kullanımları kampanya kapsamında değildir. İptal ve iade edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.
Chip-para kampanyası müşteri bazındadır, bir müşteri kampanyadan asıl ve ek kartları ile birlikte en fazla 1 kez faydalanabilir ve en fazla 100TL chip-para kazanabilir.
Kampanyadan Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Neo, Neo Business, Kobi Axess asıl ve ek kartlar faydalanabilir.
Bank’o Card Axess kampanyaya dahil değildir.
Kampanya süresince, kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.
Tüzel müşteriler Axess Mobil uygulamasını kullanamadıkları için kampanyaya 4566’ya SMS göndererek katılabilir. Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı cep telefonundan SMS ile kayıt olması gerekmektedir. Şahıs şirketi sahipleri; bireysel ve ticari kartlarıyla Axess Mobil üzerinden kampanyaya katılabileceklerdir.
Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir.
Kazanılan chip paralar Mil puana dönüşmemektedir.
Katılım için gönderilen SMS’ler; tüm operatörler tarafından KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL olarak ücretlendirilir. Axess Mobil veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi on iki ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için; kuyumla ilgili harcamalarda dört ay, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında altı ay, havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık, konaklama, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda, sağlık ürünü alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde ve vergi ödemelerinde dokuz ay olarak uygulanır. Telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
Akbank T.A.Ş Kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder