8 Aralık 2017 Cuma

Yeni Yılda 100 TL MaxiPuan!

Maximum Mobil’den kampanyaya katılarak market, giyim, kozmetik sektörlerindeki Maximum üye işyerlerinden ve seçili e-ticaret sitelerinden tek seferde yapacağınız ilk 100 TL ve üzeri alışverişinizden sonraki her 100 TL ve üzeri alışverişinize 10 TL, toplamda 100 TL MaxiPuan!


Kampanyamız kapsamında 8-31 Aralık 2017 tarihleri arasında kampanyaya Maximum Mobil’den katılımda Maximum uygulamasına dahil market, giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, optik, züccaciye, kozmetik, kitap, oyuncak sektörleri ile seçili elektronik market ve e-ticaret firmalarından tek seferde  yapılacak ilk 100 TL ve üzeri  alışverişten sonraki her 100 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 10 TL, toplam 100 TL MaxiPuan verilecektir.  100 TL MaxiPuan ödülü kampanyaya Maximum Mobil üzerinden yapılacak katılımlarda geçerli olup, kampanyaya SMS göndererek veya kampanya sayfasından KATIL tuşlanarak yapılan başvurularda her adımda 10 TL yerine 5 TL olmak üzere azami 50 TL MaxiPuan kazanılabilecektir.

Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Katılmak için: 3 farklı şekilde katılım sağlayabilirsiniz.

• Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir
• Kampanyaya SMS ile katılmak isteyen müşterilerin "YENIYIL" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan /yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, Banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanya sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonundan da gereken bilgiler girilerek katılım sağlanabilmektedir. Kampanya kaydı için gönderilen her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.
• Hemen bu sayfadan katılmak için “Kampanyaya Katılın” butonundan açılan formu doldurup “Gönder”e tıklayabilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli), İş Bankası Bankamatik Kartları. Ziraat Maximum Kart’lar SMS’li kampanya mekanizmasına dahildir.

Kampanyaya dahil sektörler ve e-ticaret siteleri

Kampanyaya dâhil olan işlemler: Bankamatik Kartlarıyla yapılan alışverişler de kampanyamıza dahildir ve Bankamatik Kartları için de kampanya katılım talebi iletilmesi gerekmektedir. Ek kartlar ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Kampanyamızdan MaxiPuan kazanabilmek için tüm alışverişlerin ya kredi kartı ile ya da Bankamatik Kartı ile yapılması gerekmektedir.  Kampanyamız Maximum özellikli POS cihazlarından tek seferde gerçekleştirilen 100 TL ve üzeri tutardaki peşin veya taksitli alışverişlerde geçerlidir. 100 TL ve üzeri tutardaki ilk alışveriş için kampanya kapsamında MaxiPuan kazanılmayacaktır. Kampanya başlangıç tarihinden önce yapılan taksitli alışverişlerin kampanya dönemi içinde kredi kartı hesap özetine yansıyan taksit tutarları kampanyaya dahil edilmeyecektir, kampanya döneminde yapılan taksitli alışverişler toplam tutar üzerinden dikkate alınacaktır. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dahildir.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanya kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşterimiz kampanyadan bir kez yararlanabilecek ve Maximum Mobil’den yapılan kampanya başvurularında en fazla 100 TL, SMS göndererek veya kampanya sayfasından yapılan kampanya başvurularında ise en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilecektir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyaya dahil sayılacaktır. İade, iptal veya itiraz edilen veya kart hamilinin iradesi dışında üçüncü şahıslar tarafından yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmeyecektir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanyamız kapsamında Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart’la yapılan alışverişler birleştirilememektedir. Maximum Kart’ının kullanılmasına engel bir durumu olan müşteriler ile MaxiPuan kazanma ve kullanmasına engel bir durumu olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

Ödül kullanımı: Maximum Kart'a yüklenen puanlar Maximum Kart ile Maximiles'a yüklenen puanlar Maximiles ile kullanılabilecektir. Kampanyamızda kazanılan ilave MaxiPuanlar, 15 Ocak 2018 tarihinde kampanya kapsamında kullanılan son kredi kartına yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanım tarihi 25 Ocak 2018 (bu tarih dahil) olup, bu tarihe kadar kullanılmayan MaxiPuanlar 26 Ocak 2018 tarihinde geri alınacaktır.


Kampanyaya Dahil Sektörler 
Market
Giyim
Giyim Aksesuarı
Kozmetik
Gözlük, Optik Ürünleri Gözlükçüler
Hediyelik Eşya
Hobi,Oyuncak ve Oyun Dükkanları
Cam ve Kristal Eşya Dükkanları
Ev Mefruşat Eşyaları Dükkanları
Kitapçılar
Kırtasiyeler, Ofis ve Okul Gereçleri Dükkanları


Kampanyaya dahil ilave e-ticaret siteleri ve firmalar
kitapyurdu.com
hepsiburada.com
evmanya.com
grupanya.com
karaca-home.com
sahibinden.com
n11.com
gittigidiyor.com
kronotrop.com.tr
mizu.com
trendyol.com
1V1Y.com
Morhipo.com
Markafoni.com
Misspera.com
altıncıcadde.com
ereyon.com.tr
yukko.com
lidyana.com
TEPE HOME MAĞAZA
IKEA
DOĞUŞ AVENU
BİMEKS
TEKNOSA
MEDIA MARKT
VATAN
APPLE STORE
APPLE BILKOM
ERSA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder