14 Aralık 2017 Perşembe

Ziraat Maximum Yılbaşı Kampanyası

Kampanyamız kapsamında 08 Aralık-31 Aralık 2017 tarihleri arasında market, giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, optik, züccaciye, kozmetik, kitap, oyuncak sektörleri ile seçili elektronik market ve e-ticaret firmalarından tek seferde yapılacak ilk 100 TL ve üzeri alışverişten sonraki her 100 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 5 TL toplam 50 TL MaxiPuan hediye!
Kampanya Koşulları:

Kampanya kapsamında market, giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, optik, züccaciye, kozmetik, kitap, oyuncak sektörleri ile seçili elektronik market ve e-ticaret firmalarından tek seferde  yapılacak ilk 100 TL ve üzeri  alışverişten sonraki her 100 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 5 TL, toplam 50 TL MaxiPuan verilecektir.
Kampanyamız Maximum özellikli POS cihazlarından tek seferde gerçekleştirilen 100 TL ve üzeri tutardaki peşin veya taksitli alışverişlerde geçerlidir. 100 TL ve üzeri tutardaki ilk alışveriş için kampanya kapsamında MaxiPuan kazanılmayacaktır. Kampanya başlangıç tarihinden önce yapılan taksitli alışverişlerin kampanya dönemi içinde kredi kartı hesap özetine yansıyan taksit tutarları kampanyaya dahil edilmeyecektir, kampanya döneminde yapılan taksitli alışverişler toplam tutar üzerinden dikkate alınacaktır.
Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.
Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyaya dahil sayılacaktır. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dahildir.
Kampanyamız süresince kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "YENIYIL" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan /yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4757'ye SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanya sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonundan da istenen bilgiler girilerek katılım sağlanabilmektedir.
MaxiPuan’lar kampanya 15 Ocak 2018 tarihinde yüklenecek olup, son kullanma tarihi 25 Ocak 2018’dır. Kullanılmayan MaxiPuanlar 26 Ocak 2018 tarihinde geri alınacaktır.
Kampanya kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşterimiz kampanyadan bir kez yararlanabilecek en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilecektir.
Şirket Kredi Kartı, Ziraat Ücretsiz Kart ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. İade, iptal veya itiraz edilen veya kart hamilinin iradesi dışında üçüncü şahıslar tarafından yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmeyecektir.
Kampanyaya katılmak için yurtiçinden gönderilecek olan SMS’ ler ücretsizdir.
Kampanyaya KKTC’ den katılmak isteyen müşterilerimiz 0 532 752 47 47’ ye SMS gönderebilirler. KKTC’ den kampanyaya katılmak için gönderilecek olan SMS’ ler operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder