7 Ocak 2018 Pazar

Axess'e özel Boyner.com.tr'de 30 TL indirim!

Axess’e özel 3 – 10 Ocak 2018 tarihleri arasında Boyner.com.tr’den veya Boyner Mobil’den yapacağınız 250 TL ve üzeri ilk alışverişinize mevcut indirimlere ek 30 TL indirim! Üstelik 9 taksit fırsatıyla.

Kazanılan indirimler ekstrenize yansıtılacaktır.

Kampanya detayları:


Axess’e özel Boyner.com.tr’den veya Boyner Mobil’den 3 – 10 Ocak 2018 tarihleri arasında 250 TL ve üzeri ilk alışverişe mevcut indirimlere ek 30 TL indirim sunulmaktadır. Kampanyaya Axess, Wings ve Free kartları dahildir. Neo banka kartı ve ticari kartlar kampanyaya dahil değildir. Ek kartlar kampanya kapsamındadır.
Kampanya sadece Boyner.com.tr’den veya Boyner Mobil’den yapılacak online alışverişlerde geçerlidir, mağazalarda geçerli değildir. Kampanyadan bir müşteri bir kez faydalanabilecektir ve en fazla 30 TL indirim kazanabilecektir. Chip-para kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Kampanya, fatura tutarı 250 TL ve üzeri olması şartıyla, boyner.com.tr’deki vey Boyner Mobil’deki mevcut indirim ve kampanyalarla birleşebilir.
Kazanılan indirimler ekstrenize yansıtılacaktır. İptal edilen işlemlerde verilen indirim de iptal edilecektir.
1 Ocak - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında, Boyner ve www.boyner.com.tr'de Axess’e özel 9 aya kadar taksit sunulur. Kampanyadan Axess, Wings, Free, Axess exi26 asıl/ek ve sanal kart sahipleri ve Bank’O Card Axess sahipleri faydalanabilir.
Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi on iki ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için; kuyumla ilgili harcamalarda dört ay, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında altı ay, havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık, konaklama, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda, sağlık ürünü alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde ve vergi ödemelerinde dokuz ay olarak uygulanır. Telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
Akbank T.A.Ş. ve Boyner A.Ş kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder