19 Ocak 2018 Cuma

Axess’e özel Şok Marketler’de 10 TL chip-para! 19-21 Ocak 2018

Axess’e özel Şok Marketler'de 19-21 Ocak 2018 tarihleri arasında yapacağınız tek defa 75 TL ve üzeri alışverişinize 10 TL chip-para!

Kampanya detayları:

19-21 Ocak 2018 tarihleri arasında Şok Marketler'de tek defa 75 TL ve üzeri harcamaya 10 TL chip-para sunulmaktadır. Kampanyaya katılmak için, Axess Mobil üzerinden, ilk harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı tek defada 75 TL ve üzeri harcama ile kampanyadan en fazla bir kez ve en çok 10 TL chip-para kazanabilir.
Chip-para kullanımları kampanya kapsamında değildir. İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.
10 TL chip-para, 75 TL üzeri harcama gerçekleştikten sonra anında karta yüklenecek ve yüklendiği andan itibaren 4 Şubat 2018 tarihine kadar yine Şok Marketler’de kullanılabilecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar 5 Şubat 2018 tarihinde silinecektir
Kampanyadan Axess, Free, Wings, Neo asıl ve ek kartlar faydalanabilir.
Kampanyaya Ticari kartlar ve Bank o’card Axess dahil değildir.
Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi on iki ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için; kuyumla ilgili harcamalarda dört ay, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında altı ay, havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık, konaklama, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda, sağlık ürünü alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde ve vergi ödemelerinde dokuz ay olarak uygulanır. Telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder