28 Ocak 2018 Pazar

Axessleyenlere faizsiz/ücretsiz 3 taksit!

31 Ocak'a kadar yapacağınız 100TL ve üzeri peşin harcamalarınıza faizsiz ve ücretsiz 3 TAKSİT! Kayıt için ilk harcamadan önce "TAKSİT" yazıp 4566'ya SMS gönderebilir veya Axess Mobil'den "Hemen Katıl"a tıklayabilirsiniz!

Kampanya detayları:

Taksit Kampanyası 26-31 Ocak 2018 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya kapsamında, 31 Ocak’a kadar yapacağınız 100TL ve üzeri peşin alışverişlerinizde faizsiz/ücretsiz 3 Taksit fırsatından faydalanmaya başlamak için asıl kart sahibinin ilk harcamadan önce bankamızda kayıtlı cep telefonundan TAKSİT yazıp 4566’ya göndermesi veya Axess Mobil'den "Hemen Katıl" butonuna tıklaması gerekmektedir. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Akbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
Kampanyadan bireysel Axess ve Wings kredi kartlarınız ve ek kartlarınızla faydalanabilirsiniz.
Kampanyaya ticari kartlar, Free ve Bank'O Card Axess dahil değildir.
Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi on iki ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için; kuyumla ilgili harcamalarda dört ay, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında altı ay, havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık, konaklama, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda, sağlık ürünü alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde ve vergi ödemelerinde dokuz ay olarak uygulanır. Telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
Akbank kanallarından yapacağınız fatura/vergi ödemeleri ve fon alımı kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya asıl kart sahibinin Akbank’ta iletişim numarası olarak kayıtlı cep telefonundan 1 kez SMS gönderilerek kayıt olunması yeterlidir. SMS tutarı KDV ve ÖİV dahil olmak üzere operatörünüz tarafından 0,65 TL olarak ücretlendirilir.
Kampanyadan çıkmak için IPTAL TAKSİT yazıp 4566’ya SMS gönderilmelidir. SMS'in gönderildiği gün ve sonraki günlerde yapılan harcamalara taksit yapılmaz.
Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.
Ayın Kampanyaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder