2 Ocak 2018 Salı

DENİZBANK Paracard MTV Kampanyası

Paracard’ınla gib.gov.tr  üzerinden MTV ödemelerini yap, Şubat ayındaki tüm alışverişlerine %10 bonus, toplamda 50TL bonus kazan!
Ocak ayı içerisinde toplamda 500TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizi sadece gib.gov.tr üzerinden Paracard’ınız ile yapın, Şubat ayındaki tüm alışverişlerinize %10 bonus, toplamda 50TL bonus kazanın!

Kampanyaya katılmak için MTV yazıp 3280’e sms atabilirsin.

Kampanyaya katılmak için, kart sahiplerinin DenizBank sistemine kayıtlı cep telefonu numaralarından MTV yazıp 3280’e SMS göndermeleri gerekmektedir.
Ocak ayı içerisinde DenizBank Paracard’ınız ile toplamda yapacağınız 500 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemenizi gib.gov.tr üzerinden Paracard’ınız ile yapın, Şubat ayı sonuna kadar tüm sektör alışverişlerinize %10 bonus, toplamda 50 TL bonus kazanabilirsin.
Bir müşteri, tüm kartlarıyla en fazla 50TL Bonus kazanabilecektir.
Bonus kazanımı sadece gib.gov.tr üzerinden gerçekleşen vergi ödemelerinde sadece MTV ödemesi geçerli olacaktır. Diğer kanallar ve ödeme noktalarından yapılan MTV ödemeleri kampanyaya dahil değildir.
Şubat ayında gerçekleşecek tüm sektör alışverişlerinizde geçerlidir.
Fatura Ödemeleri, şans oyunları, kuyumcu harcamaları, SGK ve Mtv haricindeki vergi ödemeleri dahil değildir.
Bonus yüklemeleri 02 Mart’ta yapılacak, kullanılmayan bonuslar 12 Mart’ta geri alınacaktır.
Sadece SMS ile katılım sağlandıktan sonra yapılan toplamda 500TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemesi kampanya kapsamında olacaktır.
Bonus POS zorunluluğu bulunmamaktadır. Ticari kartlar ve Kampüs Kartlar kampanyaya dahil değildir.
Alışveriş haricinde diğer bankaların kartlarına (Ön Ödemeli kart, Banka kartı ve Kredi kartına yapılan ödemeler, eft işlemleri para, bakiye yüklemeleri geçerli değildir.
Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır. Tespit edilen işlemlerde yüklenen bonuslar geri alınacaktır.
Mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir. E-para (Elektronik para kuruluşları üzerinde yapılan harcamalar, yüklemeler, ödemeler geçerli değildir.
Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan harcamalar dahildir.
Başka kampanyalarla birleştirilemez. DenizBank kampanyaları ile ilgili olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Kampanyaya dahil olan sektörlerdeki üye işyerlerinin MCC kodlarının herhangi bir sebeple belirtilen sektörlere ait olmaması nedeniyle “kampanyadan faydalanamama hallerinden” Bankamız sorumlu değildir.
Katılım SMS'i ilgili operatörün 1 SMS maliyetidir.
DenizBank A.Ş. MERSIS No: 0292008449600341
Her türlü bilgi için 4440800

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder