2 Ocak 2018 Salı

E-ticaret alışverişine SANAL Kart'a özel 30 TL VAKIF Worldpuan!

VakıfBank Sanal Kart'a özel 2-31 Ocak 2018 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız toplam 3 adet 150 TL ve üzeri  peşin ya da taksitli internet alışverişinize  30 TL Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 30 TL Worldpuan kazanabilir.

Kampanyaya sadece Sanal kartla yapılan işlemler dahildir. Aynı gün aynı üye işyerinden yapılan işlemler dahil değildir.
Kampanyaya katılmak için SANAL yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e gönderebilir veya VakıfBank Mobil Bankacılık üzerinde yeralan “Cepte Kazan” uygulaması üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.
Ticari kartlar, Bankomat Kartlar, nakit çekim, iade ve puan kullanımı işlemleri, faiz ve komisyonlar kullanılarak yapılan alışverişler, vergi ve fatura ödemeleri, Passolig ödemesi, ininal, Multinet, Sodexo vs gibi tüm yemek kartı yüklemeleri, iptal edilmiş alışverişler, kumarhane ve bahis sitelerinde yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 15 Şubat 2018 kadar yüklenecek olup, Worldpuan'ların son kullanma tarihi 24 Şubat 2018'dir. Kullanılmayan Worldpuan'lar 25 Şubat 2018'de geri alınacaktır.
Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden bir kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir. VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder