1 Ocak 2018 Pazartesi

Prime Migros Sanal Market Kampanyası

14 Aralık 2017 – 14 Ocak 2018 tarihleri arasında Migros Sanal Market’ten 150 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirimden Türk Telekom Prime mobil hat sahipleri ve evde internet hat sahipleri yararlanabilir.
İndirim kodu 14 Ocak 2018 tarihine kadar geçerlidir. Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanyadan yararlanılabilmesi için kısa mesaj gönderilerek şifre alınması gerekmektedir.

Türk Telekom Prime mobil hat sahiplerinin PRIME SANAL yazıp, Türk Telekom Prime evde internet hat sahiplerinin ise PRIMESANAL boşluk TCKN yazıp 6262’ye göndermeleri ve gelen şifreyi www.sanalmarket.com adresinde sipariş bitirme sayfasındaki ilgili alana girmeleri gerekmektedir. Şifreler ayrıca Migros Sanal Market mobil uygulaması üzerinde de kullanılabilir.
Kampanya için atılan SMS, tüm Türk Telekom Prime Mobil hat sahipleri için 1 SMS ücreti olarak ücretlendirilecektir.
Her müşteri kampanyadan yalnızca bir defa faydalanabilir. Aynı kişinin kampanyadan birden fazla yararlandığının tespiti halinde siparişler iptal edilecek ve indirim geri alınacaktır.
Kampanyaya hediye çeki satın alımları dahil değildir.
Migros Sanal Market’in telefonla sipariş uygulaması kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya katılım sınırlandırılmıştır, belirlenen sınır geçildiği takdirde kampanya sonlandırılır ve kullanılmayan kodlar pasif hale getirilir.
Kampanya, Migros Sanal Market’in hizmet verdiği 24 ilde (Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, İzmit, Kayseri, Malatya, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon) geçerlidir.
Detaylı bilgi için 444 10 44 no’lu Migros müşteri hizmetlerini ve 444 4 375 no'lu Türk Telekom Prime müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
Migros Sanal Market (Migros T.A.Ş.) ve Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. kampanya süresini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder