26 Ocak 2018 Cuma

Yapı Kredi World'e özel Mediamarkt.com.tr ve Media Markt mobil uygulamasından tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL, Yapı Kredi Cüzdan katılımıyla 100 TL Worldpuan hediye!

Kampanya, 25-26 Ocak 2018 tarihleri arasında www.mediamarkt.com.tr ve media markt mobil uygulama üzerinden Yapı Kredi Worldcard ile tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL, Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden yapılacak katılımlarda toplam 100 TL worldpuan hediye edilecektir. Yapı Kredi Cüzdan üzerinden kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonununa Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Uygulama
içerisinde yer alan BANA ÖZEL alanından Kampanyaya Katıl butonuna basılmalıdır. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında geçerli olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Peşin ve taksitli alışverişlerinden kampanyaya uygun olarak ilk yapılan alışveriş üzerinden Worldpuan kazanacaktır. Kampanyaya business kartlar ve debit kartlar ile yapılan işlemler dahil değildir. Kazanılan Worldpuan'lar 1 Şubat 2018 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 12 Şubat 2018’dir. .Kullanılmayan worldpuan’lar 13 Şubat 2018 tarihinde geri alınacaktır. Kampanya sadece online alışverişler için geçerli olup, mediamarkt mağazaları kampanya kapsamı dışındadır. Kampanya kapsamında ürün ayırımı bulunmamaktadır. Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte Albaraka, TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar dahil olup, Yapı Kredi Cüzdan üzerinden kazanılacak ek 25 TL worldpuan dan yararlanamazlar. Kampanya stoklarla sınırlı olup, Yapı Kredi ve Mediamarkt kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder