7 Şubat 2018 Çarşamba

DENİZBANK Paracard Sevgililer Günü Kampanyası

Paracard ile 14 Şubata kadar yapacağınız giyim, aksesuar, çiçek ve sinema harcamalarının%10’u kadar toplam 30 TL hediye!
Kampanyaya katılmak için SEV yazıp 3280’e SMS yollamanız yeterli. Sevgililer Gününüz kutlu olsun.

Kampanyaya katılmak için, Paracard sahiplerinin DenizBank sistemine kayıtlı cep telefonu numaralarından SEV yazıp 3280'e SMS göndermeleri gerekmektedir. 14 Şubat’a kadar yapılacak giyim, aksesuar, çiçek ve sinema harcamaları kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya katılan kart sahipleri 14 Şubat tarihine kadar Paracard ile yapacakları giyim, aksesuar, çiçek ve sinema harcamaları %10’u kadar toplamda 30 TL bonus kazanacaklardır.
Kampanyaya katılım müşteri bazlıdır. Kampanya tarihleri arasında yapılan tüm harcamalarından en fazla 30 TL Bonus kazanılabilecektir.
Bonus yüklemeleri 20 Şubat’ta yapılacak, kullanılmayan bonuslar 01 Mart’ta geri alınacaktır.
Kampanyaya katılımdan itibaren giyim, aksesuar, sinema salonları ve çiçek alımlarında yapılan alışverişler geçerli olacaktır.
Bonus POS zorunluluğu bulunmamaktadır.
Kampanyaya sms ile katılımdan itibaren yapılan harcamalar geçerli olacaktır.
Kampanyaya katılım müşteri bazlıdır. Bir müşteri en fazla 30TL Bonus kazanabilecektir.
Mevcut bonus kullanarak yapılan harcamalar kampanyaya dahil olmayacaktır. Ticari kartlar ve Kampüs Kartlar kampanyaya dahil değildir.
Mail order işlemleri ve internet üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Fatura Ödemeleri, Şans Oyunları, Kuyumcu harcamaları, SGK ve Vergi ödemeleri dahil değildir.
E-para (Elektronik para kuruluşları) üzerinde yapılan harcamalar, yüklemeler, ödemeler geçerli değildir. Alışveriş haricinde diğer bankaların kartlarına (Ön Ödemeli kart, Banka kartı ve Kredi kartına) yapılan ödemeler, EFT işlemleri para, bakiye yüklemeleri geçerli değildir.
Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan harcamalar dahildir.
Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
Kampanyaya dahil olan sektörlerdeki üye işyerlerinin MCC kodlarının herhangi bir sebeple belirtilen sektörlere ait olmaması nedeniyle “kampanyadan faydalanamama hallerinden” Bankamız sorumlu değildir.
Katılım SMS'i ilgili operatörün 1 SMS maliyetidir.
DenizBank A.Ş. MERSIS No: 0292008449600341

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder