1 Şubat 2018 Perşembe

MAXİMUM'LA Trendyol.com’da 20 TL İndirim!

Başlangıç Tarihi 01.02.2018
Bitiş Tarihi 28.02.2018

​1-28 Şubat 2018 tarihleri arasında Trendyol.com’dan tek seferde yapacağınız kargo ücreti ve vade farkı hariç 200 TL ve üzeri ilk peşin veya taksitli alışverişinizde 20 TL İndirim !


Kampanyadan yararlanmanız için alışverişlerinizi İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarınız veya Bankamatik kartınız ile yapmanız yeterlidir.


Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli)

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı  ile yapılan işlemler, MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Ek Koşullar: 20 TL indirim, alışveriş tutarının kargo ücreti ve vade farkı hariç 200 TL ve üzerinde olması halinde geçerlidir. Kampanyamızdan 1 müşteri en fazla 1 kez faydalanabilir ve en fazla 20 TL indirim kazanabilir. Kampanyamız diğer çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez. Kampanya ilk 12.000 kişi ile sınırlıdır .Türkiye İş Bankası A.Ş. ve Trendyol.com  kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder