1 Şubat 2018 Perşembe

Migros-Money %10 Elektronik İndirimi(1-14 Şubat)

Migros, 5M Migros, Migrosjet, Kipa mağazalarından veya Sanal Market'ten Money Bonus kredi kartı ile yapılacak alışverişlerde 1.000 TL ve üzeri elektronik alışverişine %10 indirim.

Kampanya kapsamında yapılması gereken alışverişlerde kasa işlemine Money Bonus kredi kartı ile başlanması ve ödemenin de Money Bonus kredi kartı ile yapılması gerekmektedir.


Migros, 5M Migros, Migrosjet, KİPA mağazalarından veya Sanal Market'ten Money Bonus ile tek seferde 1000 TL ve üzerinde elektronik alışverişlerinde %10 anında indirim verilecektir.
Kampanyaya tüm elektronik aletler, cep telefonları, bilgisayarlar, elektrikli ev aletleri, görüntü ve ses sistemleri dahildir.
Kampanyaya online yükleme veya kart ile yapılan GSM operatör yüklemeleri , online oyun yüklemeleri dahil değildir.
Kampanya kapsamında yapılması gereken alışverişlerde kasa işlemine Money Bonus ile başlanması ve ödemenin de Money Bonus ile yapılması gerekmektedir.
Her müşteri kampanya kapsamında maksimum 200 TL indirim kazanabilecektir. İndirim teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa indirim tutarı 2 gün içerisinde Money Bonus'unuza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıyacaktır.
İndirim düşmesi için mutlaka ödeme Money Bonus ile yapılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder