9 Şubat 2018 Cuma

Neo'dan Sevgililer Günü'ne Özel 50TL Chip-para!

28 Şubat'a kadar Neo ile her 100 TL ve üzeri giyim, restoran, çiçek harcamanıza 10 TL, toplamda 50 TL chip-para hediye!

Kampanya Koşulları

Kampanya 3 - 28 Şubat 2018 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya kapsamında Neo ile yapılacak her 100TL ve üzeri giyim, restoran ve çiçek alışverişine 10TL, toplamda 50TL chip-para hediye edilecektir.

Kampanyadan faydalanmak için "SEV" yazarak 4566'ya SMS gönderilmesi gerekmektedir. Kampanyaya Axess Mobil'den de kayıt olunabilir.
Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Akbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
Kayıt olduktan sonraki işlemlerden ödül kazanılacaktır. Ödül yükleme anında kartın ve kartın bağlı olduğu hesabın açık statülü olması gerekmektedir.
Bir müşteri en fazla 50 TL chip-para kazanabilir.
Kampanyadan kazandığınız chip-paranın kullanım süresi 7 gündür.
Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
Aynı gün aynı işyerinde yapılan işlemlerin ilkinden ödül kazanılır.
ATM işlemleri, nakit işlemler, para transferleri, talimatlı-talimatsız fatura ödemeleri, chip-para kullanımları ve ticari kartlarla yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
İptal ve iade işlemlerinde kazanılan ödül tutarı geri alınacaktır.
Kampanyaya asıl kart sahibinin kayıtlı olan telefon numarasından 1 kez SMS gönderilerek kayıt olunması yeterlidir.
Kayıt için gönderilen SMSler, KDV ve öİV dahil 0.65 TL olarak operatörünüz tarafından ücretlendirilir. Operatörler, kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar.
Akbank T.A.Ş., kampanyayı durdurma değiştirme ve iptal hakkını her zaman saklı tutar.
​​

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder