1 Şubat 2018 Perşembe

Pidem’de 5 TL MaxiPuan Ayrıcalığı!

​1-28 Şubat 2018 tarihleri arasında Maximum Kart’ınız ile Pidem’den tek seferde gerçekleştireceğiniz 25 TL ve üzeri ilk alışverişinize, Maximum Mobil’e özel, 5 TL MaxiPuan!


Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.


Katılmak için: Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli). Kampanyaya dahil kartlardan en az birine sahipseniz Maximum Mobil uygulamamız üzerinden kampanyaya katılım yapabilirsiniz. Kampanya kapsamında puan kazanabilmeniz, harcamalarınızı kampanyaya dahil kartınız/kartlarınızla ödeme yapmanız halinde mümkündür.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız kampanya bitiminden sonra 09 Mart 2018 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 18 Mart 2018 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır.  Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 5 TL MaxiPuan kazanabilir.

Ek Koşullar: İş Bankası ve Pidem  kampanyayı durdurma veya değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder