2 Şubat 2018 Cuma

VAKIF Bankomat Kart’tan 15 TL Bankomat para hediye!

VakıfBank Bankomat kart ile 1-28 Şubat 2018 tarihleri arasında toplam 4 adet 50 TL ve üzeri gıda marketi,giyim,aksesuar ve kozmetik alışverişinize 15 TL Bankomat Para hediye edilecektir.
Kampanya kapsamında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız alışverişler geçerlidir.
Aynı gün tek seferde yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanya müşteri bazında geçerli olup bir müşteri en fazla 15 TL Bankomat Para hediye edilecektir.
Kampanyaya katılmak için SUBAT yazıp bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı 6635’e gönderebilir veya VakıfBank Mobil Bankacılık üzerinde yer alan “Cepte Kazan” uygulaması üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.
VakıfBank Worldcardlar, nakit çekim, mail order işlemleri, sanal alışverişler ,iade ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanyadan sadece Bankomat Para sistemine dahil olan müşteriler ödül kazanabilir. Bankomat Para sistemine dahil olmak için bankamızda kayıtlı cep telefonundan Bankomat yazıp bir boşluk bırakarak katılım sağlayacağınız Bankomat kartınızın son 6 hanesini 5724’e gönderebilirsiniz veya 0850 222 0 724 telefon bankacılığını arayabilirsiniz. Bankomat Para sistemine yapılacak katılımlar kart bazlı değerlendirilecektir.
Kampanya kapsamında kazanılan Bankomat Para’lar 12 Mart 2018 tarihine kadar SMS veya Cepte Kazan ile katılım sağlayan müşterilerin kullanıma açık bireysel Bankomat kartlarına yüklenecektir.
Kullanılmayan Bankomat Paralar 23 Şubat 2018 tarihinde geri alınacaktır.
Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder