3 Mart 2018 Cumartesi

VakıfBank Worldcard'dan 50 TL Worldpuan hediyesiyle yanınızdayız! 6x100

VakıfBank Worldcard ile 2-11 Mart 2018  tarihleri arasında World üyesi gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik, saat, kasap, manav, şarküteri, kozmetik ve çiçekçilik sektörlerinde yapacağınız alışverişler için geçerlidir.
Kampanya kapsamında tek seferde yapacağınız ilk 100 TL ve üzeri alışverişten sonra tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üzeri alışverişinize 10 TL, toplamda 50 TL Worldpuan hediye edilecektir.  6x100

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL Worldpuan kazanabilir.
Kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e gönderebilir veya VakıfBank Mobil Bankacılık üzerinde yeralan “Cepte Kazan” uygulaması üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.
Kampanyaya Ticari kartlar, Bankomat kartlar, nakit çekim, mail order işlemleri, yurt dışı harcamaları, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da kampanyaya dahildir. Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır.
Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.
Sanal kartla yapılan harcamalar ve seçili internet siteleri kampanyaya dahildir.
Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerin sadece ilki kampanyaya dahil olacaktır.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 15 Mart 2018 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık kredi kartına yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 26 Mart 2018’dir.Kullanılmayan Worldpuan’lar 27 Mart 2018 tarihinde geri alınacaktır.
Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
Alışverişlerin World POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.
Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez. 
Kampanyaya dahil alışverişler için Yapı Kredi Bankası ve VakıfBank sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.
TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
VakıfBank ve Yapı Kredi Bankası kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.  

Seçili internet siteleri: Bizim Toptan, Memlekettengelsin.com, Lezzetlihediye.com, 1V1Y.com, Butikbebe.com, E-Bebek, Lidyana, Modaelinizde.com, Modagram.com, Morhipo, Markafoni, Sekiz.com, Shopigo.com, Trendyol, Zizigo, N11, Cicekcibiziz, Ciceksepeti, Cocukmarket, Ebebek, Shopigo, Lezzetlihediye, Getir, Mahallem, EHamal.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder