7 Mart 2017 Salı

Maximum Mobil Temassız Ödemelerine 15 TL Maxipuan- 4x15

Kampanya Detayları:

1- Kampanyamızdan yararlanılabilmesi için İş Bankası Maximum Kart ile 6 – 31 Mart 2017 tarihleri arasında 15 TL ve üzeri 4 adet mobil temassız ödeme yapılması gerekmektedir.
2- Kampanyamıza yalnızca Maximum Mobil uygulamamız üzerinden yapılan temassız ödemeler dahildir.
3- Mobil temassız ödeme yalnızca NFC uyumlu Android 4.4.2 üzeri işletim sistemine sahip cihazlardan yapılabilmektedir.

4- Android 4.4.2 üzeri işletim sistemine sahip cihazlarda, Maximum Mobil üzerinden temassız ödeme işlemlerinin aktifleştirilebilmesi için Kartlarım > İlgili Kartın Seçimi > Ayarlar > Mobil Temassız İşlem Aktifleştirme > Mobil Temassız İşlem için Limit Belirme > Onaylama adımlarının takip edilmesi gerekmektedir.
5- Maximum Mobil uygulaması üzerinden İş Bankası kartınızın Mobil Temassız özelliğini aktifleştirerek, Android 4.4.2 ve üzeri işletim sistemli NFC özelliğine sahip cep telefonlarınız ile temassız okuyucu özelliğine sahip tüm POS cihazlarınızda temassız alışveriş yapabilirsiniz.
6- Kampanyamız katılımlı olup, müşterilerimiz yalnızca Maximum Mobil uygulamamız üzerinden kampanyaya katılabilecek ve MaxiPuan kazanabilecektir.
7- Kampanya kapsamındaki ödemeler hesaplanırken sadece Maximum Kart, Maximiles, MercedesCard, İş’te Üniversiteli kredi kartı, Privia Kartlar, Büyük Kulüp Platinum Kart ve ek kartlar ile 6-31 Mart tarihlerinde (söz konusu tarihler dahil) gerçekleştirilecek 15 TL ve üzeri mobil temassız ödemeler dikkate alınacaktır.
8- Kazanılan ilave MaxiPuanlar kampanyamız bitiminden itibaren 10 işgünü içerisinde kampanyamız kapsamında son kullanılan kredi kartına yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanım tarihi 23 Nisan 2017 olup kullanılmayan MaxiPuanlar 24 Nisan 2017 tarihinde geri alınacaktır.
9- Kampanyamız kart bazında değil, müşteri numarası bazındadır. Bir müşteri kampanyamızdan en fazla bir defa yararlanabilecek ve kampanyamız kapsamında en fazla 15 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
10- MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyamıza dahil değildir.
11- Vadematik Kart ve Şirket Kredi Kartı ile yapılan alışverişler kampanyamıza dahil değildir. Ziraat Maximum Kartlar kampanyaya dahil değildir.
12- Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmak için kullanılamaz. Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder