24 Mart 2017 Cuma

Yemeksepeti.com'da 20 TL İndirim Ayrıcalığı!

21-31 Mart 2017 tarihleri arasında İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına ve Bankamatik Kart’larına özel Yemeksepeti.com ve yemeksepeti mobil uygulamalarından tek seferde yapacağınız 30 TL ve üzeri ilk siparişinize anında 20 TL indirim ayrıcalığı!

Kampanyamıza katılmak ve Maximum Mobil’i indirmek için:


maximum.com.tr/indir

​Kampanya Detayları:

1. Kampanya 21-31 Mart 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
2. Kampanyaya Cep telefonunuza Maximum Mobil uygulamasını indirdikten sonra, ilgili kampanyadaki “Katıl” butonuna tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.
3. Kampanya katılımının ardından  müşterilerimizin  Bankamızda kayıtlı cep telefonlarına sms ile indirim kuponu kodu iletilecektir.
4. Kampanya kapsamında alınan indirim kupon kodu  www.yemeksepeti.com‘dan ve Yemeksepeti mobil uygulamaları üzerinden yapılan 30 TL ve üzeri online kredi kartı alışverişlerinizde geçerlidir.
5. Kampanya kapsamında müşterilerimizin ,  Yemeksepeti’nde İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları veya İş Bankası Bankamatik kartlarıyla yapacakları online ödemelerinde  anında 20 TL indirim uygulanacaktır.
6. İndirim kuponu kodu yemeksepeti.com’da satın alma aşamasında “Kuponum Var” alanına girilerek, Yemeksepeti mobil uygulamaları üzerinde ise Kupon/Fırsat alanına girilerek kullanılabilir.
7. Kampanya kart bazında değil müşteri bazındadır. Bir müşterimiz kampanyadan bir defa yararlanabilir ve azami 20 TL indirim kazanabilir.
8. Kampanya başlangıç tarihinden itibaren ilk 20.000  kişi ile sınırlıdır.
9. İndirim kuponu kodu  kampanya sona erdiğinde geçerliliğini yitirir.
10.İndirim kuponu kodu Joker indirimi ile birlikte kullanılamaz; ancak Yemeksepeti’ndeki diğer indirimlerle birleştirilebilir.
11.Vadematik kart, Şirket Kredi Kartı, Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
12.İş Bankası ve Yemeksepeti firması kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder