24 Nisan 2017 Pazartesi

ENPARA Faizsiz Komisyonsuz EKPARA Kampanyası

Kampanyadan yararlanabilmek için:

Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza tanımlı bir Ekpara limitinizin olması ve
24 Nisan – 2 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ekpara'nızı kullanmanız yeterli.
Eğer henüz Ekpara limitinizi Vadesiz TL hesabınıza tanımlamadıysanız, Enpara.com İnternet veya Cep Şubesi'ne giriş yaparak 'Fırsatlar' adımından size sunduğumuz Ekpara limitini gözlemleyebilir ve Vadesiz TL hesabınıza anında tanımlanması için onay verebilirsiniz.


Ekpara ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Nelere dikkat etmelisiniz?

Kampanyadan sadece mevcutta bir Ekpara limiti bulunan veya kendisine bir Ekpara limiti sunulan ve bu limitin Enpara.com Vadesiz TL hesabına tanımlanmasına onay veren müşterilerimiz yararlanabilir.
Kampanya sadece 24 Nisan – 2 Mayıs 2017 tarihleri arasındaki Ekpara kullanımları için geçerlidir. Kampanya kapsamında, bu tarihler arasından kullanılan Ekpara tutarına herhangi bir faiz ve vergi borcu yansıtılmaz.
24 Nisan – 2 Mayıs arasında kullanılan Ekpara tutarının 2 Mayıs gün sonuna kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabına yatırılarak borcun kapatılmaması durumunda, 3 Mayıs 2017 tarihinden itibaren günlük faiz ve vergi borcu oluşmaya başlar ve oluşan bu borçlar toplu olarak 2 Haziran 2017 tarihinde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yansıtılır. Güncel Ekpara faiz oranı aylık %1.84'tür.
24 Nisan 2017 tarihi öncesinde yapılan ve kampanya dönemi boyunca devam eden Ekpara kullanımları için, sadece 24 Nisan – 2 Mayıs 2017 tarihleri arasında faiz ve vergi borcu yansıtılmayacaktır.
Ekpara'nızı kullanmanız durumunda, faiz ve vergileri dışında herhangi bir masraf, komisyon ya da hesap işletim ücreti ödemezsiniz.
Ekpara limitinizi dilediğiniz zaman Enpara.com İnternet Şubesi'nden ya da Çözüm Merkezi'mizi arayarak düşürebilir veya tüm borcunuzu ödedikten sonra tamamıyla kapatabilirsiniz.
Kampanya sadece bireysel müşterilerimizin Ekpara kullanımları için geçerlidir, Enpara.com Şirketim tarafındaki Ekpara kullanımları kampanya kapsamında değildir.
Enpara.com, öncesinde bilgi vermek kaydıyla, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder