23 Nisan 2017 Pazar

Yapı Kredi Cüzdan'dan 23 Nisan'a özel 23 TL Worldpuan!

Yapı Kredi Cüzdan'dan 23 Nisan'a özel hafta sonu boyunca yapılacak kafe, restoran, kırtasiye, kitap, oyuncak alışverişlerine 23 TL Worlpuan!

Kampanya kapsamında 22 Nisan - 23 Nisan 2017’de World Üye İşyeri kitapçılar, müzik evleri, kırtasiye, hobi ve oyuncak, kafe, restoran ve tiyatro sektörlerinden yapılacak toplam 200 TL ve üzeri alışverişlere 23 TL puan kazanılmaktadır. Kampanya yalnızca bireysel kredi kartı ile World Üye işyerlerinden yapılan
alışverişler için geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 23 TL puan kazanabilir. Aynı gün aynı üye işyerinden yapılan ilk işlem kampanyaya dahil edilecektir. Bir cihazdan yalnızca bir müşteri katılım yapabilir. Kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonuna Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılmak için `Kampanyalar’ alanındaki “Bana Özel” bölümünden "Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 27 Nisan 2017 tarihine kadar yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 8 Mayıs 2017’dir. Kullanılmayan puanlar 9 Mayıs 2017 tarihinde geri alınacaktır. Business kartlar, Banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder