23 Nisan 2017 Pazar

VakıfBank Worldcard'dan 100 TL Worldpuan hediye!

VakıfBank Worldcard ile 22-30 Nisan 2017 tarihleri arasında cam/kristal eşya-züccaciye,mobilya, ev mefruşat ve gereçler, muhtelif ev mefruşat eşyaları, perde ve pencere kaplama ve döşeme, dayanıklı tüketim malları, büro ve ticari mobilya, mobilya ve yapı dekorasyon ev tekstili, ısıtma ve soğutma sektörlerinde tek seferde yapacağınız alışverişler için geçerlidir.
Kampanya kapsamında yapacağınız toplam 1.500 TL'lik alışverişinize 50 TL, 3.000 TL'lik alışverişinize 100 TL Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir.

Ek kart ile yapılan alışverişler, asıl karta dahil edilecektir.
Kampanyaya katılmak için EV yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e göndermeniz gerekmektedir.
Ticari kartlar, Bankomat Kartlar, nakit çekim, internet alışverişleri, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 12 Mayıs 2017 tarihine kadar son alışveriş yapılan bireysel kredi kartına ve bu kartın kullanıma açık olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanma tarihi 21 Mayıs 2017'dir.Kullanılmayan Worldpuan'lar 22 Mayıs 2017'de geri alınacaktır.
Peşin ve taksitli alışverişlerinden kampanyaya dahildir.
Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden bir kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder