24 Mayıs 2017 Çarşamba

Bankamatik Kartı ile Giyim ve Kozmetik Alışverişinize 25 TL MaxiPuan!

Başlangıç Tarihi
19.05.2017
Bitiş Tarihi
31.05.2017


Bankamatik Kartı’nız ile Maximum anlaşmalı giyim ve kozmetik sektöründe yer alan işyerlerinden 19– 31 Mayıs 2017  tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 75 TL ve üzeri 2. alışverişinize 15 TL MaxiPuan! Kampanyaya Maximum Mobil’den katılanlara ilave 10 TL, toplam 25 TL MaxiPuan!
 
Kampanyaya katılmak için sistemde kayıtlı cep telefonunuzdan MAYIS yazıp boşluk bırakarak Bankamatik Kartı’nızın son 6 hanesinin 4402’ye SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.
 
Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.
 
Katılmak için: 3 farklı şekilde katılım sağlayabilirsiniz.
 
• Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirmek için: maximum.com.tr/indir
• SMS göndererek kampanyaya katılmak için MAYIS yazıp boşluk bırakarak alışveriş yapılan/yapılacak kartınızın son 6 hanesiyle birlikte banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaranızdan 4402'ye SMS gönderilmelidir. Gönderilecek SMS’ler, GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.
• Hemen bu sayfadan katılmak için “KATIL” butonundan açılan formu doldurup, “Gönder”e tıklayabilirsiniz.
 
Unutmayın, 25 TL MaxiPuan sadece Maximum Mobil’den katılımlarda geçerlidir.
 
Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Bankamatik Kartları
 
Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler, Ticari Bankamatik Kartı ve MaxiPara Kart ile yapılan işlemler kampanyaya dâhil değildir.
 
Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız kampanya bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kartınıza yüklenecektir.(7 HAZİRAN) MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 22 Haziran 2017 (bu tarih dâhil)’dir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir .Maximum Mobil üzerinden katılım yapılması halinde en fazla 25 TL MaxiPuan, sms ve web sayfasından katılım yapılması  halinde 15 TL MaxiPuan  kazanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder