24 Mayıs 2017 Çarşamba

MAXİMUM Getir'de 20TL İndirim Ayrıcalığı KAMPANYASI

Kampanya Ayrıntıları
12– 31  Mayıs 2017 tarihleri arasında Getir uygulamasından tek seferde yapacağınız 40 TL ve üzeri alışverişinizde;
• Kampanyaya Maximum Mobil’den katıldığınızda 20 TL İndirim !

Katılmak için:


• Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Kampanya katılımından sonra Bankamızda
kayıtlı cep telefonlarına indirim kuponu kodu iletilecektir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir
 
Unutmayın, 20 TL indirim sadece Maximum Mobil’den katılımlarda geçerli.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar , İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı  ile yapılan işlemler, iptal ,iade işlemleri, diğer banka kartları ile yapılan ödemeler kampanyaya dahil değildir.

Ek Koşullar: Kampanya kapsamında alınan indirim kupon kodu  GETİR uygulaması üzerinden yapılan 40 TL ve üzeri online kredi kartı alışverişlerinizde geçerlidir. Kampanya kapsamında indirim kodunu GETİR uygulamasına tanımlayan müşterilerimizin,  GETİR’de İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları veya İş Bankası Bankamatik kartlarıyla yapacakları ödemelerinde anında 20 TL indirim uygulanacaktır. İndirim kuponu kodu GETİR uygulamasında “Promosyon” menüsünde sağ üst köşede yer alan “+” işaretine tıklayarak ya da ödeme ekranında bulunan "Promosyon Seç" menüsü içerisinde yer alan "Promosyon Kodu Ekle" tuşuna veya "+" işaretine tıklayarak kullanılabilir. Kampanya kart bazında değil müşteri bazındadır. Bir müşterimiz kampanyadan bir defa yararlanabilir ve azami 20 TL indirim kazanabilir. Kampanya başlangıç tarihinden itibaren ilk 6.500  kişi ile sınırlıdır. İndirim kuponu kodu  kampanya sona erdiğinde geçerliliğini yitirir. Bu promosyon GETİR’deki diğer promosyonlarla birleştirilemez. Vadematik kart, Şirket Kredi Kartı, Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İş Bankası ve GETİR firması kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder